Collectief PoëZIEN! op Herfstfair

'Van geboorte tot en met geboorte. Situaties in een mensenleven'. Dat is de titel van de toneelvoorstelling die het dichterscollectief PoëZIEN! zondag 2 oktober laat zien en horen op de Boxtelse Herfstfair.

PoëZIEN! is erin geslaagd om diverse vormen van klank samen te voegen tot een theaterstuk. De deelnemers aan het collectief beschouwen klank als 'een fantastisch medium' dat mensen inspireert tot het creëren van mooie muziek, meeslepende proza en gevoelige gedichten.

Tijdens de voorstelling op de Herfstfair passeren vooral gedichten van verschillende auteurs de revue, die tot een dialoog zijn samengevoegd. In elke scène wordt een thema uit het leven belicht. Bijzonder is dat de gedichten niet worden gedeclameerd, maar daadwerkelijk in dialoog met elkaar gespeeld worden. ,,Een muzikale draaggolf zorgt voor verrassende verbanden", stellen de leden van PoëZIEN!.

TRY-OUT

De voorstelling die tijdens de Herfstfair te zien is, is een try-out van een aantal scenes. Het is een doorlopende voorstelling die tussen 12.00 en 17.00 meermaals te zien is. Een voorproefje van de voorstelling van PoëZIEN! is te zien op facebook: www.facebook.com/poezien.