Kamerkoor Ratatouille bestaat 25 jaar en viert het jubileum met een concert in de Sint-Theresiakerk en feest in gemeenschapshuis De Orion. (Foto: Peter de Koning).
Kamerkoor Ratatouille bestaat 25 jaar en viert het jubileum met een concert in de Sint-Theresiakerk en feest in gemeenschapshuis De Orion. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

speciaal concert op 15 oktober in sint-theresiakerk

Ratatouille viert zilveren jubileum

Kamerkoor Ratatouille, dat bestaat uit zeventien leden en onder leiding van dirigent Monique Joosten muziek maakt, viert dit jaar het 25-jarig bestaan. Het zilveren jubileum wordt zaterdag 15 oktober gevierd met een jubileumconcert. Aansluitend zijn de concertbezoekers welkom op het feest in gemeenschapshuis De Orion. Daar kunnen ze samen met het koor genieten van een maaltijd en proosten op het jubileum.

Ratatouille brengt een programma, waarin het feestelijke van deze dag te horen is en de betrokkenheid van het kamerkoor met de natuur. Het gezelschap brengt onder meer werken van Claudio Monteverdi, Morten Lauridssen en Ralph Vaughan Williams ten gehore. Daarnaast klinken arrangementen van onder meer Kirby Shaw, Thijs Krammer en The Kings Singers en worden bezoekers getrakteerd op enkele nummers uit het muzikale verleden van Ratatouille.

Het concert start om 15.30 uur in de Sint-Theresiakerk. De entreeprijs bedraagt 10 euro (inclusief consumpties). kinderen tot en met 12 jaar hebben gratis toegang. Kaartjes voor het jubileumconcert inclusief feest kosten 15 euro, inclusief het eten dat Ratatouille verzorgt. In verband met de praktische voorbereidingen vraagt Ratatouille kaartjes voor in ieder geval 'concert met feest' vooraf te reserveren, uiterlijk tot 13 oktober. Dit kan via www.kamerkoorratatouille.nl of tel. (0411) 67 28 56. Kaartjes voor alleen het concert kunnen ook nog op de dag zelf in de kerk worden gekocht, vanaf een half uur voor aanvang.