The Explosion Rockets
The Explosion Rockets Foto: Explosion Rockets

Optreden op zaterdag 1 oktober

Explosion Rockets brengt

swingende ode aan jaren vijftig

Het wordt het derde optreden in krap een jaar tijd in de zaal van partycentre Denziz. De Brabantse band The Explosion Rockets komt zaterdag 1 oktober terug om haar drukbezochte Elvis-tribute van 2 juli nog eens dunnetjes over te doen. Ook worden andere rock and roll-hits uit de jaren vijftig en zestig gespeeld.

Al enkele jaren weet The Explosion Rockets met hun optredens een trouwe schare Boxtelse fans naar de feestzaal aan de Stationsstraat te lokken. Eigenaar Cees Veenstra twijfelde geen moment en boekte de band voor de derde maal om de swingende hits van weleer weer ten gehore te brengen.

The Explosion Rockets zijn meerdere malen gekozen tot de beste rock and roll-band van Nederland en dat lieten zij tijdens vorige optredens duidelijk zien. ,,We hebben erg veel zin om opnieuw in Boxtel op te treden", laat de band weten. ,,De vorige keer stond vanaf de eerste noot de dansvloer vol en die is niet meer leeg geweest tot de laatste noot klonk."

Nostalgie

Een avond Explosion Rockets is een avond vol herkenbaarheid en nostalgie. De muzikanten brengen de bekende hits in dezelfde sound als de originele versies, maar ook de pareltjes die men tegenwoordig niet zoveel meer hoort. Tijdens de show op zaterdag 1 oktober brengt de muziekgroep tientallen hits van Elvis ten gehore, maar ook van Cliff Richard and The Shadows, Buddy Holly, Ricky Nelson en Jerry Lee Lewis.

Voor de dansliefhebbers is een grote vloer aanwezig. Mensen die liever een zitplaats willen bemachtigen, wordt verzocht om op tijd naar het optreden te komen. Denziz is op 1 oktober vanaf 20.00 uur geopend. De show start om 21.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Kaarten kosten acht euro en kunnen besteld worden bij Thom Sens, tel. 06-45 92 85 86 of Cees Veenstra, tel. 06-34 34 85 94 of via e-mailadres explosionrockets@hotmail.com. Aan de zaal kosten de kaarten, mits nog beschikbaar, tien euro. Meer informatie: www.explosionrockets.nl.