De technische commissie van LTV Munsel bestaat uit Carolien Brands, Bas Kreijveld, Willy van Hal, Marianne van Mil, Norbert van Uitert, Arno Warmerdam, Arnoud van der Meijden, Trudy Peters, Bianca Verlaan en Jorg Rell.
De technische commissie van LTV Munsel bestaat uit Carolien Brands, Bas Kreijveld, Willy van Hal, Marianne van Mil, Norbert van Uitert, Arno Warmerdam, Arnoud van der Meijden, Trudy Peters, Bianca Verlaan en Jorg Rell. Foto: LTV Munsel

Tennisclub Munsel begroet vier nieuwe kampioenen

De leden van de Boxtelse tennisvereniging LTV Munsel hebben de clubkampioenschappen erop zitten. Van 3 tot en met 18 september streden 211 spelers in 350 wedstrijden in de verschillende categorieën. Amber van Beers en Stijn Hoevenaars wonnen bij de senioren; de jeugdkampioenen zijn Quinty Gerris en Sam Baijens. Allen krijgen een jaar lang een baan naar zich vernoemd.

Dit jaar was het paviljoen aangekleed in Italiaanse sferen en met het prachtige zomerse weer waande een ieder zich aan de Middellandse Zee. Niet één kampioen van 2015 wist zijn of haar titel te prolongeren en dat was in de afgelopen jaren nooit eerder het geval. titel wist te prolongeren titelhouders kampioenen van het vorige jaar hun titel niet hebben kunnen prolongeren.

Het toernooi is zondag afgesloten met een gezellig en drukke finaledag en veel spannende partijen. Onder het genot van een drankje en een hapje, verzorgd door La Casa dei Cicchetti, kijkt de technische commissie terug op een geslaagd toernooi.

DD8 18+: Laura Pijnenburg/Inge van de Ven. DE8 18+: Marion Smulders. GD7 35+: Regina Kanters/Wouter Kanters. DD7 35+: Riekie Bertens/Marietje van de Heijden. HD7 35+: René van der Heijden/Bjorn Robben. DE7 35+: Sabine van Gemert. HE7 35+: Lennaert Wesseling. GD7 18+: Britt van der Heijden/Sam Baijens. DD7 18+: Petra van Doorn/Linda Gougou. HD7 18+: Sam Baijens/Yannick Lourens. DE7 18+: Renate van Schijndel. HE7 18+: Patrick Wozniak. GD6 35+: Bianca & Hans Verlaan. HD6 35+: Arthur van Disseldorp/Hans Verlaan. GD6 18+: Tessa Verhoeven/Perry Schoenmakers. DD6 18+: Dieke Fijen/Marja Meulendijk. HD6 18+: Jeroen van Leeuwen/Remco van Malten. DE6 18+: Quinty Gerrits. GD5 18+: Jelly Soet/Rob van Eert. DD5 18+: Amber van Beers/Shalima von Harenberg. HD5 18+: Rene Queens/Arno Tel. DE5 18+: Amber van Beers. HE5 18+: Hans van Riel. HD4 18+: Wilbère Mosink/Christian van Schaaijk. HE4 18+: Stijn Hoevenaars. MD 11-17: Quinty Gerrits/Yzee Gerrits. ME 11-17: Quinty Gerrits. JE 11-17: Sam Baijens. MD 11-14: Fenne Sindorff/Morris Teulings. ME 11-14: Dewi van Elderen. JE 11-14: Jan Mosink. E 10-12 Groen: Joann Leijten.

FOTO ONDER: De technische commissie van LTV Munsel bestaat uit Carolien Brands, Bas Kreijveld, Willy van Hal, Marianne van Mil, Norbert van Uitert, Arno Warmerdam, Arnoud van der Meijden, Trudy Peters, Bianca Verlaan en Jorg Rell.

Hockeysters HCL
verpletteren
Peel en Maas

De hockeyvrouwen van HCL uit Liempde hebben de eerste thuiswedstrijd zondag in sportpark De Bolakkers met dubbele cijfers gewonnen. Het duel eindigde in 10-0, reden voor een feestje na afloop van het duel waarin HCL voortdurend op jacht was naar treffers.

Onder het motto 'Goed hockeyen, dan vallen de gaten vanzelf' stuurde de coach zijn team het veld op. In de tiende minuut viel de openingstreffer, die door Jaimy Diender in het doel werd getikt. HCL was oppermachtig en zag Alina Bekkers even later 2-0 aantekenen. Ze dreef de bal van buiten de cirkel richting achterlijn en scoorde in de korte hoek. Lieke Schoenmakers was even later ook trefzeker en bracht de stand op 3-0. Fleur Schoenmakers zette 4-0 op het scorebord.

In de rust werden de nodige verbeterpuntjes besproken, Ook al was Peel en Maas nog niet bij de Liempdse goal geweest, nu werd alles op alles gezet om een nog aansprekender resultaat te boeken. Scoren en de nul houden, dat was de opdracht. Lieke en Fleur Schoenmakers waren meteen na de hervatting trefzeker: 6-0.

Jonne van de Meulengraaf bepaalde stand op 7-0. Hierna volgde een hard schot op goal via Irmin van de Wiel die Van de Meulengraaf uiteindelijk als laatste aanraakte: 8-0. Iedereen was nu gebrand op het behalen van de dubbele cijfers, al is het scorebord van HCL niet toegerust om zo'n stand te vermelden...

De 9-0 viel uiteindelijk door een assist van Bekkers richting de tweede paal waar Nienke van Heertum goed stond op te letten en de bal in de goal werkte. En de dubbele cijfers werden inderdaad gehaald toen even later de 10-0 binnenviel via Van de Meulengraaf.

Afbeelding