Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Podiumplaats voor jonge Boxtelse motorcoureur

Kas Beekmans wil absolute top halen

Het gaat goed met de nog prille motorsportcarrière van Kas Beekmans. Het talent uit Boxtel is bezeten van motorraces en eindigde afgelopen weekend op de tweede plaats in het eindklassement van het Nederlands NSF100 Molenaar-kampioenschap.

Deze prestigieuze titelstrijd is door veel jonge talenten gebruikt als een springplank naar de absolute top. En ook Kas wil dat niveau natuurlijk halen. De tiener wil alles uit zijn carrière halen en een plekje verwerven in het startveld van de internationale motorraces.

Op dit moment strijden voormalige Molenaar NSF100-kampioenen Bo Bendsneyder en Walid Khan Soppe voor de WK-punten. Kas, die vorig jaar als beste nieuwkomer in deze klasse werd gehuldigd, heeft dit jaar een geweldige strijd geleverd en zal volgend jaar voor het kampioenschap gaan.

Intussen is de jonge Boxtelse motorracer op zoek naar sponsors die willen meehelpen om zijn doel te bereiken. Alleen met steun van gulle gevers zal het mogelijk zijn om de echte top te behalen, zo is de verwachting. Wie Kas een een kans wil geven om door te stoten in de (inter)nationale motorsport, kan contact opnemen met vader Tony Beekmans. Die is telefonisch bereikbaar op 06-54 99 49 80.

FOTO ONDER: Een trotse Kas Beekmans poseert na de huldiging op het NSF100-kampioenschap. (Foto: familie Beekmans).