Afbeelding
Foto: Boukje Canaan

NIEUWE UITGAVE MET BOUKJE CANAAN EN DAISY RENDERS

Afscheidsfotografen in uitvaartboek

De Boxtelse afscheidsfotografen Boukje Canaan en Daisy Renders hebben meegewerkt aan het Uitvaartboek, dat onlangs op initiatief van Mark Beerens is verschenen. Canaan en Renders zijn beide oprichter van Afscheidsmomenten.nl.

Volgens beide Boxtelse fotografen is de uitgave van Beerenberg Uitvaartnogelijkheden een vernieuwend boek. Een belangrijk onderdeel van de publicatie zijn de in scene gezette uitvaarten die zijn gefotografeerd door onder andere Afscheidsmomenten.nl. In het boek worden uitvaarten getoond die compleet bestaan uit bijzondere uitvaartproducten en -diensten van meerdere partners, waaronder afscheidsfotografie.

Tijdens de uitvaartvakbeurs op 28, 29 en 30 september in de Evenementenhal in Gorinchem wordt het boek uitgereikt aan een specifieke selectie van duizend uitvaartbegeleiders, zodat zij klanten kunnen informeren en inspireren over de vernieuwende en unieke uitvaartmogelijkheden, waar afscheidsfotografie zeker toe behoort. ,,We zijn er dan ook erg trots op dat we een belangrijke bijdrage hebben kunnen leveren aan dit bijzondere boek", stellen Canaan en Renders. (Foto: Boukje Canaan).