Zondagmiddag vond  de prijsuitreiking plaats van de zomeravondcompetitie darts. Van links naar rechts juichen Kamiel Schüller (organisatie), Ariën Egge, Els Egge, Freek van Leeuwen, Luc van Griensven en Johan van den Biggelaar. (Foto: Hans Verberk).
Zondagmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de zomeravondcompetitie darts. Van links naar rechts juichen Kamiel Schüller (organisatie), Ariën Egge, Els Egge, Freek van Leeuwen, Luc van Griensven en Johan van den Biggelaar. (Foto: Hans Verberk). Foto: Hans Verberk

ZESTIEN TEAMS IN ZOMERAVONDCOMPETITIE DARTS

'Ut Borrelt Wir' wint dartscompetitie

De derde editie van de Boxtelse zomeravondcompetitie darts is zondagmiddag gewonnen door de darters van team Ut Borrelt Wir. Uit handen van medeorganisator Kamiel Schüller ontving de formatie in café 't Geveltje aan de Stationsstraat de felbegeerde wisseltrofee.

De voorbije drie maanden streden zestien teams uit Boxtel in drie verschillende poules om de winst. Het was volgens de organisatoren ook dit jaar een succesvol verlopen zomeravondtoernooi waaraan door de darters met plezier werd deelgenomen.

Wekelijks werd op sportieve wijze om de punten gestreden Ook voor de wat minder geoefende darter was de competitie ditmaal een uitgelezen kans om op een laagdrempelige manier aan een toernooi deel te nemen.

GEVELTJE OPEN

Uiteindelijk werden zondagmiddag tijdens dartstoernooi 'Het Geveltje Open' de drie poulewinnaars bekend gemaakt. Ook werd duidelijk welk team als beste uit de bus kwam. Dat was de formatie die het hoogste wedstrijdgemiddelde haalde.

De wisselbokaal ging naar Ut Borrelt Wit, een team dat thuis is in café De Borrel aan de Rechterstraat. Ook alle poulewinnaars ontvingen een beker.

FOTO ONDER: Zondagmiddag vond de prijsuitreiking plaats van de zomeravondcompetitie darts. Van links naar rechts juichen Kamiel Schüller (organisatie), Ariën Egge, Els Egge, Freek van Leeuwen, Luc van Griensven en Johan van den Biggelaar. (Foto: Hans Verberk).