VVD Haaren in gesprek met Esch op 21 september

Politieke partijen in de gemeente Haaren maken zich op voor de tweede helft van de raadsperiode voordat in maart 2018 de gemeenteraadsverkiezingen plaatsvinden. Voor de lokale afdeling van de VVD is dit aanleiding een bezoek te brengen aan alle kernen van de gemeente Haaren. Een bezoek aan Esch staat gepland op donderdag 21 september. Alle inwoners zijn van 19.30 tot 21.30 uur welkom in Ons Café aan de Leunisdijk te Esch.

,,We zijn halverwege de termijn van de zittende gemeenteraad. In maart 2018 zijn de volgende verkiezingen die Haaren als zelfstandige gemeente ingaat. De afgelopen jaren is veel gerealiseerd in de 4 dorpen van de gemeente. Ook is de gemeente financieel gezond, waardoor Haaren een voorbeeld is voor veel andere gemeenten. Wij maken ons op voor de tweede helft van deze raadsperiode tot 2018. Om deze tweede helft goed voorbereid in te gaan, willen we doorgaan met luisteren naar onze inwoners", laat de VVD-fractie weten.

De komende zes maanden wordt een bezoek gebracht aan Esch, Haaren, Helvoirt en Biezenmortel om in gesprek te gaan met inwoners over onderwerpen die ze bezighouden. Op 21 september wordt de eerste bijeenkomst gehouden in Esch. Wethouder Eric van den Dungen en fractievoorzitter Boy Scholtze zijn aanwezig om vragen te beantwoorden en ideeën mee te nemen. Essche onderwerpen die zeker te sprake komen, zijn de verkeersproblematiek, de spoorwegovergang, lokale belastingen, zorg, bouwen in Esch en alles wat inwoners willen inbrengen. Iedereen is van harte welkom.

Gemonde

Mandalacursus

De Gemondse Corrie van de Sande organiseert vanaf september de cursus 'Je bent wat je kleurt'. Deelnemers leren in vijftien bijeenkomsten alles over het tekenen en kleuren van mandala's. De mandala's worden thuis getekend en tijdens de bijeenkomst astrologisch uitgelegd aan de hand van de eigen geboortehoroscoop. Hierdoor worden cursisten bewust van leermomenten, mogelijkheden en eigen kracht. Meer informatie: www.corrievandesande.nl.