Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

clubs kunnen zich aanmelden tot zondag 16 oktober

Hart voor Elkaar: Rabobank deelt uit

Verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Hart van De Meierij bankieren, ontvangen deze week de brief voor deelname aan de derde editie van Hart voor Elkaar. Via deze jaarlijkse actie van de bank kunnen lokale clubs een donatie verdienen door zo veel mogelijk stemmen te vergaren onder de leden van de Rabobank.

Tijdens de editie van vorig jaar deden 318 verenigingen en stichtingen uit Boxtel, Sint-Michielsgestel, Schijndel en Sint-Oedenrode mee en was er 100.000 euro te verdelen. De ledenraad van de bank heeft dit jaar besloten dit bedrag te verhogen tot 150.000 euro.

Het bedrag wordt verdeeld naar rato van het aantal stemmen dat een deelnemer krijgt. De winnaar van de vorige editie was Hospice Dommelrode uit Sint-Oedenrode met 674 stemmen, goed voor een bijdrage van ruim 2.200 euro.

Tussen 6 september en 16 oktober kunnen verenigingen en stichtingen zich inschrijven en vanaf 1 november zijn de leden aan zet: zij krijgen een stemcode thuisgestuurd waarmee zij online vijf stemmen uit kunnen brengen op hun favoriete clubs. Vorig jaar werden ruim 30.000 stemmen uitgebracht. Eind november wordt de uitslag bekend gemaakt. Meer info is te vinden op rabobank.nl/hvdm.

FOTO BOVEN: De grote winnaars van de vorige editie van Hart voor Elkaar van Rabobank Hart van De Meierij. (Foto: Peter de Koning).