ZONDAG 18 SEPTEMBER IN BOXTEL

LTV De Merletten houdt

open tennisdag in Molenwijk

Tennisvereniging LTV De Merletten houdt zondag 18 september een open tennisdag. Iedereen die zin heeft in een leuke tennisdag mag meedoen. In de ochtend is er een programma voor senioren, in de middag is er een funprogramma voor de jeugd.

De open tennisdag is een mooie gelegenheid voor iedereen die eens wil kennismaken met de tennissport, zo stelt medeorganisator Jeroen van Beers van De Merletten. ,,Professionele trainers geven tennisclinics op maat." Ook voor gevorderde tennissers is er een speciaal programma: zij spelen onder meer wedstrijdjes met en tegen selectiespelers. ,,Het maakt dus helemaal niet uit of je al jaren tennist of voor het eerst een racket in je handen hebt. Iedereen mag zich aanmelden voor deze dag," aldus Van Beers.

Voor nieuwe leden die zich op de dag zelf lid worden, heeft de vereniging een speciaal aanbod. Wie zich aanmeldt voor een jaarlidmaatschap 2017 en afgelopen jaar geen lid geweest is, mag het restant van 2016 gratis tennissen. Nieuwe leden ontvangen ook een gratis tennisles.

Vanaf 14.00 uur start het programma voor de jeugd. Daarin leren de kinderen niet alleen meer over forehand, backhand en volley. Deelname aan de open tennisdag is gratis. Aanmelden kan tot woensdag 14 september via www.ltvdemerletten.nl.