Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

What's Up, Dinja en Meike?

Uit volle borst zongen ze mee. En na afloop natuurlijk in de rij staan om een handtekening te vragen én op de foto te gaan met Kenny B. Dinja Strik (14) en Meike van Antwerpen (13) hadden zaterdag de avond van hun leven op belevingsfestival Slowlands in Boxtel, waar ze een uur lang konden genieten van alle hits van Kenny B.

Zijn jullie al de hele dag op Slowlands? Meike: ,,Nee, we zijn een uurtje geleden gekomen met onze moeders omdat we graag Kenny B willen zien." ,,En Niels Geusebroek natuurlijk!", vult Dinja aan. ,,Die heeft een hele bekende hit gemaakt. ken je die? 'Take Your Time Girl'. Heel mooi."

Maar jullie kwamen vooral voor Kenny B? ,,Zeker weten", knikt Meike. ,,Ik vind zijn muziek leuk en hij is vooral ook heel grappig." Dinja: ,,Kenny B vermaakt het publiek van het begin tot het einde. Ik vind dat hij een geweldige artiest en entertainer is."

Wat is zijn mooiste nummer? ,,Parijs!", zeggen Dinja en Meike in koor. Dat was een van de hoogtepunten van het optreden op Slowlands in Boxtel. De zanger haalde met zijn band alle kinderen tot 14 jaar op het podium waardoor een heel groot Boxtels kinderkoor meezong. ,,Heel mooi", zegt Dinja.

Na het concert heb je een handtekening gekregen? ,,We hebben even in de rij gestaan en toen kwam Kenny B voor het podium staan", vertelt Meike. ,,We zijn natuurlijk op de foto gegaan", lacht Dinja.

Wat vinden jullie van Slowlands? ,,Heel gaaf", straalt Meike. ,,Het ziet er allemaal supergezellig uit, er is veel lekkers te eten en de muziek is leuk", zegt Dinja. ,,Het was een van mijn eerste concerten. O ja, Gers Pardoel heb ik ook al ooit gezien." Meike: ,,Ik denk dat ik morgen misschien nog een dagje ga. En volgend jaar natuurlijk weer!"

FOTO RECHTS: Dinja Strik (links) en Meike van Antwerpen poseren met Kenny B voor het grote podium van belevingsfestival Slowlands in Boxtel. (Foto: Marc Cleutjens).