Afbeelding
Foto: Albert Stolwijk

SUCCESVOL POPKOOR IN LIEMPDE WERFT NIEUWE LEDEN

Mannen én vrouwen welkom bij Voices

MARC CLEUTJENS

Popkoor Voices geniet veel bekendheid in Liempde en Boxtel dankzij vele optredens. Kort voor de zomervakantie werd nog een fraai terrasconcert verzorgd in Liempde. Voices is op zoek naar versterking.

In de aanloop naar een reeks optredens in het najaar roepen de leden van Voices liefhebbers op zich aan te sluiten bij het popkoor. Mannen én vrouwen zijn welkom bij het koor, dat eind september zal optreden op de Boxtel-Oost Dag en te gast zal zijn op het Breugels Festijn en deelneemt aan een korendag in Sint-Oedenrode.

Het repertoire van Voices omvat veel bekende popnummers, waaronder actuele Nederlandse liedjes als 'Home' van Dotan, 'Tranen gelachen' van Guus Meeuwis. Maar ook een hit als 'Heal The World' van Michael Jackson staat in de liedboeken.

REPETEREN

Voices repeteert wekelijks van 20.00 tot 22.00 uur in multiculturele accommodatie De Serenade aan de Oude Dijk 117 in Liempde. Belangstellenden zijn daar vrijblijvend welkom om enkele avonden mee te repeteren. Het popkoor wordt muzikaal ondersteund door een toetsenist, een drummer en twee gitaristen.

Popkoor Voices vierde eerder dit jaar het koperen bestaansjubileum onder meer met een uitverkocht optreden in De Serenade. Ook verzorgden de koorzangers en -zangeressen een stemmig terrasconcert in de tuin van restaurant Hof van Liempde aan de Nieuwstraat.

Meer weten? Bel dan naar Marij Vervoort, telefoon (0411) 63 27 44 of bezoek de website (www.voicesliempde.nl) en de Facebookpagina van het zanggezelschap.

FOTO ONDER: Impressie van het terrasconcert dat popkoor Voices eerder dit jaar verzorgde bij Hof van Liempde. Het koor zoekt mannen- en vrouwenstemmen. (Foto: Albert Stolwijk).