In 2015 waren de ZLTO-leden te gast in een boerenschuur van de familie Van Erp in de buurtschap Luissel. (Foto: Peter de Koning).
In 2015 waren de ZLTO-leden te gast in een boerenschuur van de familie Van Erp in de buurtschap Luissel. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

JAARLIJKS TREFFEN VAN ZLTO-LEDEN

Agrariërs vieren gezinsdag bij
familie Van Rulo in Liempde

De afdeling Boxtel-Liempde van de Zuidelijke Land- en Tuinbouw Organisatie (ZLTO) houdt zaterdag 3 september de jaarlijkse gezinsdag. Deze keer zijn de deelnemers te gast bij de familie Van Rulo aan de Hogenbergseweg 41 in Liempde.

Deelnemers worden om 18.15 uur verwacht; dan begint in een loods van Van Rulo een eucharistieviering die als thema heeft 'Sterker in de de keten'. De opbrengst van de collecte wordt geschonken aan de Liempdse afdeling van De Zonnebloem. Na de mis loopt een feestavond van stapel voor de ZLTO-leden en hun gezinnen. Voor de kinderen wordt onder meer een luchtkussen opgesteld. De gezinsdag wordt jaarlijks bij een van de aangesloten agrariƫrs gehouden.

FOTO BOVEN: In 2015 ging pastoor Jacques Grubben van de Heilig Hartparochie voor tijdens een mis in de boerenschuur van de familie Van Erp op Luissel. (Foto: Peter de Koning).