Een personenauto vatte dinsdagmiddag vlam aan de Ooiendonksestraat in het buitengebied van Liempde. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. (Foto: Albert Stolwijk).
Een personenauto vatte dinsdagmiddag vlam aan de Ooiendonksestraat in het buitengebied van Liempde. De brandweer bluste het vuur, maar kon niet voorkomen dat de auto verloren ging. (Foto: Albert Stolwijk). Foto: Albert Stolwijk

Brandweer rukt verschillende keren uit

Branden in Liempds buitengebied

De Liempdse brandweer heeft de afgelopen dagen twee keer uit moeten rukken voor een brand in het buitengebied. Dinsdag vloog een personenauto in brand en woensdag vatten verschillende hooibalen vlam.

Een kleine personenauto brandde dinsdag rond het middaguur volledig uit aan de Ooiendonksestraat in het buitengebied van Liempde. Tijdens het rijden vloog de auto door een technisch mankement in brand. Die was zo heftig dat het voertuig verloren ging. De Liempdse brandweer rukte uit om het vuur te blussen. Er vielen geen gewonden.

Een stapel hooibalen in een weiland aan de Vleesbroekstraat, ook in Liempde, vatte woensdagmiddag vlam. Er woedde een felle brand. De brandweer kwam ter plaatse om de stapel te blussen. Ook werd een voertuig met extra bluswater ingezet, evenals een kraan om de hooibalen uit elkaar te trekken om zo het vuur te kunnen doven.

Ongeluk A2

Een rijstrook van de rijksweg A2 tussen Vught en Boxtel-Noord is vorige week donderdag tijdelijk afgesloten geweest door een ongeluk ter hoogte van het Wilhelminapark. Een bestelbus botste achter op een vrachtauto. De bus werd weg getakeld en de vrachtwagen reed door naar eetcafé De Oude Ketting. Er vielen geen gewonden.