Afbeelding
Foto: Peter de Koning

Ontdek het buitenleven op Velder

Rijden in een terreinwagen, schieten met pijl en boog en genieten van wildgerechten bereid door echte topkoks. Landgoed Velder in Liempde staat vanaf morgen, vrijdag 26 augustus drie dagen lang in het teken van de beurs Jacht & Buitenleven.

Deze week werd hard gewerkt om het evenemententerrein op te bouwen. In de stralende zon werden tenten geplaatst en kramen ingericht door standhouders. Met het evenement wil Jacht & Lifestyle BV bezoekers kennis laten maken met allerlei activiteiten die mogelijk zijn in de open lucht. 'Ga weg achter je beeldscherm en ontdek het buitenleven' is dan ook het thema.

Tijdens de beurs Jacht & Buitenleven staat er van alles op het programma. Er zijn demonstraties van oude ambachten en een schaapsherder en kinderen kijken hun ogen uit bij de demonstratie met roofvogels. Lokale inbreng is er ook: handboogvereniging L'Union laat bezoekers met pijl en boog schieten. Topchefs bereiden lekkere wildgerechten die bezoekers kunnen proeven.

De beurs wordt vrijdag, zaterdag en zondag gehouden op het Liempdse landgoed. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa en kosten 15 euro. Kinderen tot 12 jaar mogen gratis binnen. Meer informatie: www.jachtenbuitenleven.nl.

FOTO BOVEN: De kraampjes staan al klaar! Deze week werden de stands ingericht met allerlei spullen die te maken hebben met het buitenleven. (Foto: Peter de Koning).