Afbeelding
Foto: Peter de Koning

BRTC heeft plek

voor nieuwe

tafeltennissers

Hoewel de tafeltennissers van de Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie (BRTC) nog vakantie vieren, is competitieleider Ad Brekelmans volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De competitie wordt vanaf september elke maandagavond bij tafeltennisvereniging Taverbo aan De Voetboog gespeeld.

Het aantal deelnemers aan de tafeltenniscompetitie loopt de laatste jaren terug. Brekelmans is daarom op zoek naar de 'tafeltenniskampioenen van de camping'. Op deze vakantieplek staan vaak tafeltennistafels en daar wordt in de zomervakanties gretig gebruik van gemaakt. De competitieleider daagt al die campingkampioenen uit om een balletje te slaan of een wedstrijd te spelen.

BRTC zoekt individuele spelers, maar ook complete teams van bijvoorbeeld bedrijven (minimaal drie spelers). Boxtelaren van achttien jaar of ouder mogen meedoen aan de BRTC. Jeugd kan eveneens bij Taverbo terecht om te tafeltennissen. Ook mogen belangstellenden binnenlopen. Maandag 29 augustus is de zaal aan De Voetboog geopend vanaf 20.00 uur. Meer informatie: www.taverbo.nl. (Foto: Peter de Koning).