Aan de oever van visplas Den Hulzer wierpen zaterdag 25 deelnemers hun hengel uit voor het jaarlijkse kermisvissen in Liempde. (Foto: Daisy Renders).
Aan de oever van visplas Den Hulzer wierpen zaterdag 25 deelnemers hun hengel uit voor het jaarlijkse kermisvissen in Liempde. (Foto: Daisy Renders). Foto: Daisy Renders

MEER ANIMO VOOR JAARLIJKSE WEDSTRIJD BIJ 'DEN HULZER'

Boxtelaar wint Liempds kermisvissen

De vangst was niet groot, maar C. van Oirschot uit Boxtel wist zaterdag aan waterplas Den Hulzer uiteindelijk toch acht vissen aan de haak te slaan met een totale lengte van 88 centimeter. En zo werd hij winnaar van het jaarlijkse kermisvissen in Liempde. Dat werd voor de dertigste keer georganiseerd door hengelsportvereniging De Laatste Kans uit Liempde.

Aan de oever van de visplas aan de Laarakkerweg streken zaterdag 25 hengelaars neer. En dat stemt voorzitter Pieter van de Ven van De Laatste Kans tot tevredenheid: ,,Dat zijn er tien meer dan vorig jaar." Winnaar Van Oirschot is lid van Ons Genoegen in Boxtel. Hij bleef H. Doornik van ERHV uit Sint-Oedenrode ruim voor; die ving zeven vissen met een totale lengte van 68 centimeter.

Overige uitslagen Kermisvissen: N. Daniƫls (Sint-Oedenrode) 44 cm/2 stuks; T. v.d. Aker (Boxtel) 40 cm/6 stuks; J. Meeuwsen (Boxtel) 33 cm/3 stuks; C. v. Aarle (Liempde), 21 cm/2 stuks; W. Tinnenbroek (Boxtel) 20 cm/2 stuks; P. v. Haaren (Liempde) 20 cm/2 stuks; P. Nieuwenhuijzen (Sint-Oedenrode) 15 cm/3 stuks; E. de Jong (Boxtel) 10 cm/ 2 stuks.