Afbeelding
Foto: Henk van Weert

WINKELIERS OOSTERHOF DELEN UIT TIJDENS MAANDELIJKSE PRIJZENEXPLOSIE

'Pas een nieuwe tv, maar deze vindt ook nog wel een plekje...'

En opnieuw deelden de ondernemers van het Boxtelse winkelcentrum Oosterhof zaterdag uit. In de maandelijkse Prijzenexplosie ging Astrid Ketelaars tot haar grote verrassing met de breedbeeldtelevisie aan de haal. Negen andere vaste klanten kregen cadeaubonnen ter waarde van 50 euro die bij de winkeliers besteed kunnen worden.

,,Ik heb vorige maand pas een nieuwe tv gekocht. En nu wín ik er eentje. Maar die vindt vast ook wel een goede bestemming", vertelt Ketelaars verbouwereerd. ,, Het is nota bene de eerste keer dat ik mee doe aan de Prijzenexplosie. Ik kom elke week in Oosterhof; met name in dierenspeciaalzaak Dobey ben ik vaste klant. Maar nog nooit eerder heb ik mijn kassabon van een naam voorzien en in de verzamelton geworpen. Want och, ik win toch nooit iets..."

En zo denken veel klanten, vertelt Hans van Erp van Dobey en tevens voorzitter van de winkeliersvereniging Oosterhof. ,,Bijna iedereen zegt nooit te winnen, maar gelukkig kunnen we toch elke maand prijzen uitdelen. We zijn blij dat de mensen naar ons winkelcentrum blijven komen. Oók al beseffen we dat Oosterhof wat verouderd is en dringend aan een opknapbeurt toe is. Hopelijk kunnen we die binnen nu en enkele jaren realiseren."

Van Erp reikte zaterdagochtend samen met Linda van Boeckel van Haartrend Van Hees negen mandjes met cadeaubonnen uit die de winnaars kunnen inwisselen bij de diverse ondernemers van Oosterhof. De gelukkigen waren deze keer de families Boeren, Van den Bosch, Van den Broek, Bus, Van Heesch, Muller, Van de Langenberg, Verstijnen en Wittenberg.

Meedoen aan de Prijzenexplosie is simpel. Kassabonnen dienen te worden voorzien van naam en telefoonnummer en vervolgens in de houten tonnen te worden gedeponeerd die in Oosterhof staan opgesteld. Maandelijks worden tien winnaars getrokken.

FOTO BOVEN: De juli-winnaars van de Prijzenexplosie in winkelcentrum Oosterhof. Geheel rechts voorzitter Hans van Erp van de winkeliersvereniging met links naast hem Astrid Ketelaars die de hoofdprijs won: een breedbeeld-tv. (Foto: Henk van Weert).


Nog kramen beschikbaar
voor de Boxtel Oost Dag

De voorbereidingen voor de Boxtel Oost Dag, dit jaar op zondag 25 september tussen 11.00 en 16.00 uur, zijn alweer in volle gang. Voor verkopers is nog een aantal kramen beschikbaar.


Net als bij de vijf voorgaande edities vindt het grootschalige evenement weer plaatsvinden tussen De Rots en winkelcentrum Oosterhof. Rond en in het gemeenschapshuis kunnen kinderen en volwassenen zich vermaken met spel, muziek, cultuur en kunst.

Ook de lange rij van marktkramen aan de Nieuwe Nieuwstraat en Beneluxlaan zal de aandacht van menig bezoeker trekken. Mogelijk vinden zij misschien wel iets van hun gading. De winkeliers van Oosterhof komen ook met een aantal verrassingen, zodat in het winkelcentrum voldoende te beleven valt. Op het voorterrein van het winkelcentrum wordt een voetbalcompetitie voor de schooljeugd gehouden op twee voetbalparcoursen.

Naast de vertrouwde onderdelen probeert de organisatie er toch jaarlijks een extra tintje aan te geven. Daarnaast is er weer volop muziek, zowel bands als zang- en dansgroepen zijn op de diversen plaatsen op het evenemententerrein te vinden. Tenslotte zijn er ook weer voldoende terrasjes. Het volledig programma wordt op later tijdstip bekend gemaakt. Verkopers die een kraam willen huren, kunnen mailen naar info@boxtel-oost.nl.


Ierse muzieksessie

In bed & breakfast In Den Boogert aan de Oude Boomgaard 3 in Boxtel wordt zondag 21 augustus een Ierse sessie gehouden. Tijdens de Ierse sessie komen liefhebbers van Ierse muziek bijeen om samen te musiceren. Ook toehoorders zijn welkom. De muzikale middag duurt van 13.30 tot 16.30 uur en is gratis toegankelijk.