Afbeelding
Foto: Peter de Koning

EVENEMENT LIONS DOMMEL & AA BELEEFT TWEEDE EDITIE

Vrienden van Boxtel Live op herhaling

Lionsclub Dommel & Aa tekent zaterdag 19 november voor de tweede editie van het muzikale evenement Vrienden van Boxtel Live. Podium Boxtel is andermaal gereserveerd voor een avondvullend muziekprogramma waarvan de opbrengst ten goede komt aan het Drieka Habrakenbal en de Voedseltuin.

Ferdy Steger en Peter van As hebben deze week een tipje van de sluier opgelicht en het gevarieerde muziekprogramma gepresenteerd. In de theaterzaal van Podium Boxtel staat een aantal optredens gepland, onder meer van de De Aggemarvanhuisaf Band, partyrockband Dents 'n Friends, deejay Notarian (notaris Martijn van Rosmalen) en de soul- en funkformatie Stoke.

In een kleinere ruimte van Podium Boxtel staat tijdens de Vrienden van Boxtel Live ook een aantal optredens gepland. Dat zijn onder anderen Els Egge & Friends, die dwarsfluit spelen. Wim Kuipers zingt Brabantse liedjes, Dennis Wels vertolkt speciaal voor deze gelegenheid Nederlandstalige pop- en rockklassiekers. Het duo F-Tom, bestaande uit Henny van den Boom en Marco Bressers, speelt rock en blues. Daarnaast verzorgen violist Harold van de Laar en toetsenist Dave Hanhart een optreden onder de naam Strings Attached.

Ook de bekende Boxtelse gitarist Harry Hendriks draagt bij aan de Vrienden van Boxtel Live. Hendriks laat bezoekers van het evenement zien hoe kinderen de voorbije maanden hebben geleerd om ukelele te spelen. Met de opbrengst van de eerste editie van het Lions-concert werden onder meer muziekinstrumenten gekocht om leerlingen van de basisschool muziekles te geven.

De opbrengst van Vrienden van Boxtel Live komt dit jaar op voorspraak van president Peter van As ten goede aan het Drieka Habrakenbal en de Voedseltuin. Kaartverkoop: www.podiumboxtel.nl.

FOTO ONDER: Harry Hendriks geeft ukelele-les aan kinderen van de basisschool in Boxtel. De instrumenten konden worden aangeschaft dankzij de eerste editie van de Vrienden van Boxtel Live. (Foto: Peter de Koning).