DRIEDAAGS EVENEMENT NAAR LIEMPDE

Beyond Festival te gast op landgoed Velder

Vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 juli wordt op landgoed Velder in Liempde de tweede editie van het Beyond Festival gehouden.

Het Beyond Festival werd vorig jaar voor het eerst gehouden in Spaarnwoude en verhuist naar Liempde omdat de organisatie elk jaar wil verrassen. ,,Beyond is een festival dat om de mens draait, in al haar facetten", zegt de organisatie op haar website. ,,Samen creëren we een speeltuin om te testen en te experimenteren hoe dingen soms wel en soms niet goed kunnen voelen. Al doende leren we samen en uit onze ervaringen puttend gaan we met passie en toewijding telkens weer verder."

Naast muzikale programmering, podium- en beeldende kunsten, design en storytelling richt Beyond zich op een nieuwe generatie die de komende decennia mede vorm zal geven aan de toekomst. Gedoeld wordt op jonge ontwerpers, makers, regisseurs, denkers, wetenschappers, DJ's, musici, dichters en kunstenaars. ,,Deze creatieven wordt gevraagd om mede te denken vanuit de urgente vraagstukken en de ingrijpende ontwikkelingen van deze tijd. Denk aan het tegengaan van voedselverspilling", aldus de organisatie.

KAARTVERKOOP

Kaartverkoop vindt plaats via de website www.beyond.nl. Het festival wordt onder meer georganiseerd door de bekende Nederlandse vormgever en kunstenaar Dadara (Daniël Rozenberg). Organisaties die meewerken zijn onder andere Psy-Fi, PRCPTN, Pecha Kucha, Classical Music Rave, Frank Festival, Bauhaus, Ruigoord's Vurige Tongen en de Drentse borduurvereniging Leukeleu.