Directeur Stephan van de Vries van de Prinses Amaliaschool neemt een cheque in ontvangst van de leerlingen die meededen aan de sponsorloop. (Foto: Gerard Schalkx).
Directeur Stephan van de Vries van de Prinses Amaliaschool neemt een cheque in ontvangst van de leerlingen die meededen aan de sponsorloop. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

Shoppen bij 300 kramen op Boxtelse Ibiza-markt

'Boxtel goes Ibiza'. Dat is het motto van de eerste Ibiza-markt die zaterdag 30 juli van 14.00 tot 19.00 uur wordt gehouden op de oevers van recreatieplas De Langspier. De toegang is gratis.

De organisatie van de Ibiza-markt is in handen van Glamourworld Events en B&M Events, dat de voorbije weken kramen heeft verhuurd aan standhouders. Volgens beide evenementenbureaus worden zaterdag meer dan driehonderd kramen geplaatst bij De Langspier en bestaat het aanbod uit onder meer kleding, tassen, sieraden en artikelen die passen bij de thema's Ibiza, strand en vakantie.

Ook is er een ruim aanbod van spullen voor kinderen. Daarnaast worden hapjes en drankjes gepresenteerd en zorgt een deejay voor muziek.

Boxtel goes Ibiza is gratis toegankelijk, maar bezoekers die ook willen zwemmen in De Langspier betalen daarvoor de reguliere entreeprijs van vier euro.


Prinses Amaliaschool rent 1.700 euro bij elkaar voor nieuwe geluidsset

De sponsorloop die leerlingen van de Prinses Amaliaschool vorige week in Boxtel hebben gehouden, heeft een bedrag van ruim 1.700 euro opgebracht. Schooldirecteur Stephan van de Vries nam vrijdagochtend een cheque in ontvangst ter waarde van welgeteld 1.703 euro.

Om het nieuwe schooljaar te kunnen beginnen met een gloednieuwe geluidsinstallatie, organiseerde de Prinses Amaliaschool deze sponsorloop. De leerlingen van groep 8 waren op schoolkamp, de andere klassen deden fanatiek mee aan de loopwedstrijd.

De muziekinstallatie was een grote verrassing voor directeur Van de Vries, die na enige tijd afwezigheid vanaf volgend schooljaar weer aan de slag gaat op de Prinses Amaliaschool. Van de Vries ijverde al langer voor deze apparatuur.