Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

kassabonnenactie bij supermarkt

Jumbo Boxtel en Etan verblijden Melle met een fraaie trampoline

Denise Mans doet regelmatig boodschappen bij supermarkt Jumbo in winkelcentrum Oosterhof. Ze deed mee aan de speciale kassabonnenactie waarbij klanten een fraaie prijs konden winnen, namelijk een trampoline. Een ideaal cadeau voor haar dochter Melle...

Mans werd al gauw gebeld met het heuglijke nieuws dat ze de trampoline had gewonnen. Toen ze de website van Etan bekeek, het bedrijf dat het speeltoestel beschikbaar stelt, kwam ze erachter dat de trampoline te groot was voor haar tuin, die al gevuld is met een glijbaan en zandbak.

Na contact te hebben gezocht met Etan werd gevraagd om een maatje kleiner. Daar werd natuurlijk gehoor aan gegeven. De prijs werd dinsdag uitgereikt door bedrijfsleider Wil van Loon van Jumbo en Martijn van Hevelingen en Sanne Langenhuizen van Etan. Met een winkelwagentje werd de doos naar de auto vervoerd. En Melle? Zij kan de komende jaren lekker springen...

FOTO BOVEN: Van links naar rechts: Martijn van Hevelingen en Sanne Langenhuizen (Etan) winnaars Melle van de Meerakker en Denise Mans en bedrijfsleider Wil van Loon van supermarkt Jumbo. (Foto: Paul Melis).


Mantelzorgdag

Het Boxtelse gilde Sint-Barbara & Sint-Joris houdt zaterdag 13 augustus samen met het steunpunt mantelzorg van ContourdeTwern een feestelijke mantelzorgdag op het gildeterrein aan het Essche Heike. Mensen die voor hun naasten zorgen, worden beschouwd als mantelzorger en kunnen aangemeld worden. Wie liever niet alleen komt, mag een introducé meenemen. Aanmelden kan tot 1 augustus bij Marieke Dijkshoorn via e-mail: mariekedijkshoorn@contourdetwern.nl of tel. (0411) 65 58 99.