Afbeelding
Foto: Daisy Renders

leerlingen presenteren zich op 16 juli in le temps perdu boxtel

Tweede editie 'unplugged-sessie' Modern Classic

In semi-akoestische vorm zullen diverse leerlingen van de Boxtelse Modern Classic Music School op zaterdag 16 juli om 20.00 uur hun muzikale kwaliteiten tonen tijdens de tweede 'Unplugged-sessie' in café Le Temps Perdu aan de Markt in Boxtel. Leerlingen verzorgen optredens in samenwerking met docenten en andere pupillen van de muziekschool. Voor enkele jongeren is het de eerste keer dat ze het podium betreden...

In maart vond de eerste sessie van Modern Classic Musical School Unplugged plaats. Elf leerlingen zorgden voor een huiskameroptreden waarbij ze hits én zelfgeschreven liedjes ten gehore brachten. ,,Bij Le Temps Perdu vinden wij een prettige en huiselijke sfeer die bijdraagt aan de fijne ervaring die de leerlingen op zullen doen tijdens deze avond", laat Charlotte Pennings van de Modern Classic Musical School weten. De voorbije weken is hard gerepeteerd voor het optreden, waarbij leerlingen zingen, gitaar spelen of een lied ten gehore brengen op de piano. Voorafgaand aan de openbare sessie, wordt een gesloten repetitie gehouden. Daarna zijn vrienden, familieleden en andere belangstellenden welkom om te genieten van het optreden. De toegang is gratis.

FOTO ONDER: In maart vond al een akoestisch optreden plaats in café Le Temps Perdu van leerlingen van de Modern Classic Music School. (Foto: Daisy Renders).