boxtel by night op 10 september

Rondje Boxtel van Pagaai: óók in de zomervakantie

Ondanks een tijdelijk vaarverbod dat werd opgelegd door waterschap De Dommel vanwege de overmatige regenval, is de agenda van kanovereniging De Pagaai voor Rondje Boxtel voor de komende periode al aardig volgeboekt. Het verbod is inmiddels opgeheven. Mensen kunnen tijdens de zomervakantie ook genieten van een kanoroute over de Dommel.

Door middel van Rondje Boxtel kunnen solovaarders en groepen Boxtel van een


Gemixte teams

op Softbaldag

JRC Ducks

De eerste mannen- en vrouwenploeg van de Boxtelse honk- en softbalvereniging JRC Ducks waren afgelopen weekend vrij. Andere teams kwamen wel in actie, daarnaast werd zaterdag in sportpark Den Wielakker de jaarlijks Mixed Softbaldag georganiseerd.

Tijdens de Softbaldag werden alle spelers van de verschillende teams door elkaar gemengd om een aantal wedstrijden te spelen. Niet alleen leden van Ducks konden hieraan meedoen maar ook broertjes, zusjes, ouders, vriendjes en vriendinnetjes waren welkom. Bij de indeling van de teams werd gekeken naar de spelervaring van de deelnemers. De allerkleinsten speelden hun eigen toernooitje. De dag werd afgesloten met een barbecue.

Uitslagen donderdag 16 juni

Sb asp.: Ducks - Nuenen        17-2

Uitslagen zaterdag 18 juni

Sb asp.: Jeka - Ducks        11-6

Hb jun.: Ducks - Gryphons        11-11

Beeball rookie: Ducks - Starlights        13-23

Uitslag zondag 19 juni

Hb sen.: Nuenen - Ducks        5-7

Programma zaterdag 25 juni

Beeball rookie: Kickers - Ducks        10.00

Beeball major: PSV - Ducks        10.00

Hb pup.: Ducks - Starlights        12.30

Hb asp.: Ducks - Roef!        12.30

Sb asp.: Ducks - Tilburg        15.30

Programma zondag 26 juni

Sb pup.: Roef!- Ducks        10.00

Hb sen.: Ducks 2 - Nuenen        11.00

Hb sen.: Ducks 1 - Nuenen        15.00

Programma dinsdag 28 juni

Sb asp.: Roef! - Ducks        19.00

geheel andere kant te ervaren. Het is nog mogelijk om te varen tot en met eind september. Bel voor meer informatie naar telefoonnummer 06-20 08 29 82 (na 18.00 uur). Reserveren is ook mogelijk via het inschrijfformulier op de website www.depagaai.nl.

Zaterdag 10 september organiseert De Pagaai het jaarlijkse evenement Boxtel by Night, waarbij deelnemers met verlichte kano's Rondje Boxtel kunnen varen. Belangstellenden dienen zich vooraf in te schrijven via www.depagaai.nl. Vervolgens is het mogelijk om de kano's op 10 september om 18.00 uur te voorzien van versiering en verlichting, waarna om 21.00 uur het startsein voor Boxtel by Night wordt gegeven. De kosten bedragen 7,50 euro per persoon. Bij deelname met eigen kano betalen deelnemers 5 euro.

muziek

Alle bruggen in Boxtel worden voorzien van sfeervolle verlichting, evenals het clubgebouw en de omgeving van De Pagaai aan de Voetboog. Ook bewoners die langs de Dommel wonen, worden verzocht hun tuin te versieren. Enkele buurtverenigingen hebben hier zelfs een jaarlijks festijn van gemaakt . De tuin die het fraaist verlicht is, komt in aanmerking voor een leuke attentie. Op diverse plaatsen aan de Dommel is muziek te horen. Bij het clubhuis wordt livemuziek gespeeld tijdens het vertrek van de deelnemers. Bij terugkomst kunnen alle deelnemers nog nagenieten van Boxtel by Night onder het genot van een hapje en een drankje.