Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

actie in aanloop naar vaderdag

Winkeliers Selissenwal verrassen hun klanten

De winkeliers van wijkwinkelcentrum Selissen hebben hun klanten in de aanloop naar Vaderdag in het zonnetje gezet. Vijftien winnaars werden daags voor Vaderdag verrast met leuke prijzen.

Na de decemberactie, waaraan elk jaar op grote schaal wordt meegedaan, mogen ook de andere winkeliersacties in Selissenwal rekenen op veel attentiewaarde. Klanten doen massaal mee en leveren kassabonnen in om kans te maken op leuke prijzen, die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers.

Ditmaal bestond het prijzenpakket uit waardebonnen van Bloemsierkunst Marimba, eetwinkel Select en de Gamma.

De Vaderdagprijzen gingen naar Judith van de Rotte, Enne Karto, Marianne Bogaarts, Janice Westerman, Anita Teraa, Corry Verwijmeren, Jolanda Timmermans, Jan van der Staak, Kim van Kasteren, mevrouw Sinnegek, meneer Van den Berk, mevrouw Boleij, mevrouw De Vroom, mevrouw Verbeek en meneer Koppens.

FOTO BOVEN: De winnaars van de Vaderdagactie in winkelcentrum Selissen poseren in eetwinkel Select. (Foto: winkeliersvereniging Selissen).


MUZIEKMIDDAG IN COMSCHE HOEVE

Ducktownband speelt zomerse hits tijdens Project Summer

The Ducktownband is vooral bekend van haar carnavalsoptredens. Maar dat bekende repertoire van de Boxtelse muziekkapel blijft achterwege tijdens Project Summer. In zaal De Comsche Hoeve aan de Stationsstraat klinkt zondag 26 juni vooral zomerse muziek. ,,Maar uiteraard wel met onze bekende schwung", knipoogt saxofonist Steffi Strik.

Volgens de woordvoerster van The Ducktownband wordt dankzij de samenwerking met meerdere partijen gezorgd voor een relaxt vakantiegevoel: ,,Om nou te


stellen dat er Caribische taferelen ontstaan, gaat wat ver. Maar invloeden uit de tropen zullen beslist merkbaar zijn. Kosten noch moeite worden gespaard om De Comsche Hoeve om te toveren tot een zomers paradijsje met heerlijke cocktails en vrolijke muziek. Door ons orkest maar ook dankzij deejay Frank."

Dansschool Denziz verzorgt een gastoptreden net als de Willy Caribean Steelband. Voor de kinderen is er een knutselhoek en een springkussen en ook wordt een fotohoek ingericht waar bezoekers zich zomers kunnen laten portretteren. ,,Het wordt een middag voor het hele gezin", belooft Strik. Project Summer van The Ducktownband begint zondag 26 juni om 14.00 uur; toegang is gratis.

FOTO BOVEN: The Ducktownband verzorgt zondagmiddag 26 juni een zomers optreden in zaal De Comsche Hoeve. (Archieffoto: Albert Stolwijk).


Mantelzorgers
gaan wandelen
op de Kampina

Mensen die zorg verlenen aan familie, buren of vrienden kunnen dinsdagmiddag 5 juli deelnemen aan een mantelzorgwandeling op de Kampina.

Ontspannen, even met andere mensen praten, nieuwe contacten opdoen en gezellig anderhalf uur wandelen door de natuur. Zo omschrijft coördinator Marieke Dijkshoorn van het steunpunt mantelzorg van welzijnsorganisatie ContourdeTwern in Boxtel de mantelzorgwandeling. Deelnemers verzamelen om 12.45 uur in Sint-Ursula aan de Baroniestraat waar ContourdeTwern is gevestigd. Een kwartiertje later vertrekt het gezelschap per auto naar de Kampina. Aanmelden kan tot vrijdag 1 juli via e-mail: mariekedijkshoorn@contourdetwern.nl of telefoonnummer (0411) 65 58 99.

Afbeelding