Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Win twee kaarten

voor tuinconcert

stichting BoeL

Stichting BoeL houdt donderdag 30 juni een tuinconcert in Boxtel. Daar treedt de bekende singer-songwriter Björn van der Doelen (foto onder) op, die ook bekend is als oud-voetballer van onder meer PSV. In het voorprogramma staat de Boxtelse band vanBakkus, die bestaat uit Guido van Eijk, Jeroen van Lier, Fons van Heesch jr. en William van Houtum.

Het tuinconcert is inmiddels uitverkocht en vindt plaats in een tuin van een van de bestuursleden van BoeL. De twee laatste toegangskaarten stelt de stichting beschikbaar aan abonnees van Brabants Centrum. Wie in aanmerking wil komen voor twee tickets, kan uiterlijk vrijdag 24 juni 12.00 uur een e-mail sturen naar de redactie van Brabants Centrum, bc@brabantscentrum.nl. Over de verloting kan niet gecorrespondeerd worden. Winnaars komen op de gastenlijst en kunnen zich op 30 juni op de concertlocatie melden.

De opbrengst van het tuinconcert komt ten goede aan een nieuw project dat stichting BoeL momenteel voorbereidt. Het project heet ''Echt BO(xt)EL' en omvat een combinatie van fotografie en dichtkunst. Voor het eerst wordt ook de jeugd betrokken bij de activiteiten van BoeL. Leerlingen maken gedichten op basis van foto's van Boxtel, vervolgens wordt het eindproduct - ansichtkaarten en grote foto's met de gedichten erop - geveild tijdens een benefietmiddag in Podium Boxtel.

Laat Boxtel van een andere verrassende kant zien. Dat was de opdracht die achttien Boxtelse fotografen meekregen van René Cijffers, Jet Mathijssen en Elly Mathijssen, de bestuursleden van de stichting BoeL. Inmiddels zijn de meeste foto's beoordeeld. De opbrengst van de benefietmiddag komt ten goede aan stichting Dommelbimd.


Garagesale door

buurtvereniging

Smalwatervallei

Buurtvereniging Smalwatervallei houdt zondag 26 juni van 11.00 tot 15.00 uur een garagesale in de buurtschap Kalksheuvel.

De garagesale wordt elke twee jaar gehouden en vindt nu voor de vierde keer plaats. Deelnemers wonen aan de Kapelweg, Veldakkerstraat en Kalksheuvel in Boxtel.