Afbeelding
Foto: Gerard Schalkx

ORGANISATE ZOEKT LOKALE KOKS

Proef Lokaal Liempde krijgt tweede editie

Met de tweede editie van het culinaire evenement Proef Lokaal Liempde staat het dorp zondag 25 september voor het tweede jaar op rij in het teken van het grootste tapasdiner van nationaal park Het Groene Woud. Het evenement wordt gehouden op evenemententerrein D'n Tip dat moment wordt heringericht.

D´n Tip wordt een culinair centrum waar professionele koks, hobbykoks en leveranciers uit Liempde en de regio heerlijke streekgerechten presenteren. Met meer dan duizend bezoekers was de eerste editie van Proef Lokaal Liempde geslaagd. Nieuwe koks - professionals en hobbykoks - kunnen zich nog aanmelden om deel te nemen aan dit evenement op 25 september.

Bij Proef Lokaal Liempde presenteren deelnemers de lekkerste gerechtjes, gemaakt van ingrediënten uit de streek. Dit wordt omlijst met optredens van diverse muzikale artiesten. Ook voor kinderen zijn er volop activiteiten. In 2015 deden twaalf hobbykoks en acht professionele koks mee aan Proef Lokaal Liempde.

Tijdens de editie van 2016 is er ruimte voor een beperkt aantal extra koks meer. De organisatie is in handen van SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) in samenwerking met hofkapel De Kromploegers.

AANMELDEN

Professionele en hobbykoks die mee willen doen aan Proef Lokaal Liempde, kunnen zich aanmelden bij SPPiLL via info@sppill.nl of telefoonnummer 06-83 24 62 26. Dit kan tot uiterlijk dinsdag 28 juni. Op woensdagavond 29 juni vindt een informatieavond plaats voor alle deelnemers aan Proef Lokaal Liempde.