Ook limbodansen behoorde tot de zomerse spelletjes die zaterdag voor de jeugdteams van hockeyclub MEP werden georganiseerd onder het motto 'Go to the beach'. (Foto: Peter de Koning).
Ook limbodansen behoorde tot de zomerse spelletjes die zaterdag voor de jeugdteams van hockeyclub MEP werden georganiseerd onder het motto 'Go to the beach'. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

ZOMERBORREL EN MINISLOTDAG IN SPORTPARK MOLENWIJK

MEP breit feestelijk slot aan competitie

CHARLOTTE SWAGTEN

Het seizoen van hockeyclub MEP is afgelopen weekend feestelijk afgesloten door en voor de junioren en senioren. De biercantus van de afgelopen jaren werd zondag ingeruild voor een gezellige zomerborrel. Samen met leden van de businessclub en sponsors genoten de hockeyers en hun aanhang van een programma met allerlei lekkers én live muziek.

Nadat de laatste wedstrijden van de seniorenteams gespeeld waren, klonken oude en nieuwe muziekhits, gespeeld door het Boxtelse duo René & die Rooie. Het publiek kreeg zomerse drankjes en een barbecue voorgeschoteld op het terras bij het clubhuis.

VRIENDSCHAPPELIJK DUEL

Er werd tevens van de gelegenheid gebruik gemaakt om de vele kampioensteams van dit jaar in het zonnetje te zetten. Aansluitend speelde het eerste mannenteam een vriendschappelijk duel tegen Tilburg 1 dat onder leiding van voormalig MEP-speler én oud-international Jeroen Delmee inmiddels is gepromoveerd naar de hoofdklasse.

De regenbuien die later volgden, mochten de pret niet drukken. Het publiek verplaatste zich naar binnen om af te sluiten met deejay Maikel Delax.

Een dag eerder kwam ook voor de junioren een feestelijk einde aan het seizoen 2015-2016. Zaterdag vond de jaarlijkse minislotdag plaats: een gezellige dag voor alle teams van de jongste jeugd. Met als thema 'Go to the Beach' waren alle achttallen uitgenodigd om deel te nemen aan allerlei zomerse activiteiten. De jeugd genoot naast het hockeyen van een stormbaan, karaoke en nog veel meer.

FOTO ONDER: Ook limbodansen behoorde tot de zomerse spelletjes die zaterdag voor de jeugdteams van hockeyclub MEP werden georganiseerd onder het motto 'Go to the beach'. (Foto: Peter de Koning).