Bijeenkomst in zorghoeve Schijndel

Hersenz ondersteunt patiënten

met niet-aangeboren hersenletsel

In zorghoeve 't Binnenveld aan de Boxtelseweg 5 in Schijndel wordt maandag 20 juni Café Brein gehouden voor mensen met niet aangeboren hersenletsel en hun familieleden of relaties. Ditmaal staat het nieuwe programma Hersenz centraal.

Bij hersenbeschadiging ontstaan er veranderingen in het functioneren en dat kan best lastig zijn voor de patiënt en de mantelzorger. Hersenz biedt hierbij ondersteuning. Met Hersenz leren patiënten en hun naasten om te gaan met de ingrijpende veranderingen die hersenletsel met zich meebrengt. Zo leren patiënten hun energie goed te verdelen en om te gaan met bijvoorbeeld vergeetachtigheid, concentratieverlies of moeite met organiseren. Ook werken ze aan hun fysieke conditie, zodat ze weer vertrouwd raken met hun lichaam. Patiënten worden behandeld door ervaren specialisten.

Meer informatie

Op www.hersenz.nl staat meer informatie over het behandelprogramma. De bijeenkomst in 't Binnenveld te Schijndel duurt van 19.30 tot 21.30 uur, de zaal is vanaf 19.00 uur open. De toegang is gratis. Meer weten? Bel naar Marieke Dijkshoorn van ContourdeTwern, telefoon (0411) 65 58 99.