Afbeelding
Foto: De Merletten

UITBUNDIGE HULDIGING IN TENNISPARK MOLENWIJK

Zes kampioenen bij tennisclub De Merletten

De voorjaarscompetitie heeft tennisvereniging LTV De Merletten in Boxtel maar liefst zes kampioensteams opgeleverd. De teams werden afgelopen weekend uitbundig gehuldigd in het tenniscomplex van De Merletten in park Molenwijk.

Na een zinderende slotdag greep Team Groen de titel in de jeugdcompetitie. Nina van Esch, Jessie Vermeiren, Anouk Foolen, Lois Sanchez Gutierrez en Geerte Herbers versloegen Donkelaar met 6-0, waardoor ze concurrenten Peppelieren en Asmunt net voorbleven.

Ook het jeugdteam 11 tot en met 14 jaar dat op zondag in actie komt, wist de titel op de slotdag veilig te stellen. Ilse Wagenaars, Macy Vermeiren, Roel de Bresser en Tijn van der Vleuten versloegen Wolfsbosch met 6-0 en werden daarmee glansrijk kampioen.

CHAMPAGNE

Vrijdagavond was een eerste plaats voor het tweede herendubbelteam na een klinkende 4-0 zege op TV De Hambaken. Ook op zaterdag mocht de champagne ontkurkt worden: Gemengd 2 en Heren 3 werden kampioen.

De zondagcompetitie kende een spannende ontknoping voor het derde gemengde team. Gijs Boekweit, Yvette van Zeeland, Casper von Harenberg, Fleur van den Bogaert en Hugo Kroonen versloegen in een onderling duel concurrent Pettelaer met duidelijke cijfers: 7-1.

Zaterdag 11 juni huldigt De Merletten alle kampioensteams tijdens de competitieafsluiting.

FOTO BOVEN: De kampioenen van De Merletten Gemengd 2 poseren voor het tennispaviljoen in Molenwijk. Van links naar rechts Jelle Diks, Anouk van Alphen, Ron van der Meijden, Denya van Disseldorp, Iris Op 't Hoog en Rens Robroek. (Foto: De Merletten).

De Merletten Gemengd 3 veroverde afgelopen weekend een van de zes tennistitels. Van links naar rechts Gijs Boekweit, Yvette van Zeeland, Casper von Harenberg, Fleur van den Bogaert en Hugo Kroonen. (Foto: De Merletten).