MEP-speelster Janneke Vissers scoort de gelijkmaker in een kletsnat sportpark Molenwijk. MEP speelde woensdagavond de eerste wedstrijd in de play-offs tegen Beuningen. (Foto: Gerard Schalkx).
MEP-speelster Janneke Vissers scoort de gelijkmaker in een kletsnat sportpark Molenwijk. MEP speelde woensdagavond de eerste wedstrijd in de play-offs tegen Beuningen. (Foto: Gerard Schalkx). Foto: Gerard Schalkx

BEUNINGEN GEKLOPT IN BOXTEL

Knappe zege play-offs hockeyvrouwen MEP

Een stadionspeaker, vuurwerk en vooral veel publiek zorgden ondanks de regen voor een fantastische play-offs ambiance in sportpark Molenwijk in Boxtel. De MEP-vrouwen klopten gisteravond, na een 0-1 achterstand, Beuningen met 3-1.

Het begin was voor de gasten die na een kwartier door een strafbal op 0-1 kwamen. In die fase kwam MEP sterk terug en Janneke Vissers maakte na knap voorbereidend werk van Isis van Wilgendael gelijk. Ook MEP kreeg een strafbal en die werd door Van Wilgendael zelf benut: 2-1.

In de tweede helft wilde MEP de beslissing forceren. Het was opnieuw Vissers die de bal hoog in de touwen joeg: 3-1. Daarna kwam MEP zwaar onder druk,


Elfvennentocht

Het IVN Oisterwijk houdt zondag 29 mei met de werkgroep LNMH uit Haaren een elfvennentocht in natuurgebied Kampina. De excursie duurt drie uur en voert langs elf vennen in Oisterwijk. De wandeling start op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten aan de Van Tienhovenlaan in Oisterwijk en begint om 09.30 uur. Deelname is gratis.

maar de Boxtelse defensie gaf geen krimp meer. De eerste play-offs zege voor de jonge Boxtelse ploeg was een feit.

beslissing

Zaterdag 21 mei is de tweede wedstrijd in Beuningen. Daar wordt om 12.30 uur afgeslagen. Bij winst is MEP door naar de tweede ronde. Bij verlies volgt zondag 22 mei de beslissingswedstrijd, eveneens in Beuningen om 12.30 uur. Het wordt zwaar, voorspelt coach Inge Poelmans.