Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

SUCCESVOLLE ACTIE ONDER KLANTEN

Winkeliers Selissen verwennen consumenten op Moederdag

De winkeliers van wijkwinkelcentrum Selissen hebben hun klanten ook in de aanloop naar Moederdag flink verwend. Vijftien winnaars werden daags voor Moederdag in het zonnetje gezet en verrast met leuke prijzen.

Na de decemberactie, waaraan elk jaar op grote schaal wordt meegedaan, mogen ook de andere winkeliersacties in Selissenwal rekenen op veel attentiewaarde. Klanten doen massaal mee en leveren kassabonnen in om kans te maken op leuke prijzen, die beschikbaar worden gesteld door de winkeliers.

Ditmaal bestond het prijzenpakket uit verrassingen van Bloemsierkunst Marimba, supermarkt Plus Van der Horst en de kapsalons Ciseaux en PUUR, alle gevestigd aan de Van Beekstraat en in de Banier.

De prijzen van Marimba gingen naar de families Van der Sloot, Van den Boogaard, Bergman, Van Erve en Arons. Plus Van der Horst verraste de families Heerkens, Van der Schoot en De Laat. Ciseaux fĂȘteerde de families De Leijer, Bekkekeij en Van Houtum, terwijl PUUR verrassingen had voor de families Pel, Toelen en De Vroom.

FOTO BOVEN: De winnaars van de Moederdagactie in winkelcentrum Selissen poseren in de Van Beekstraat. (Foto: winkeliersvereniging Selissen).