Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Van Gerwen in

Rotterdam voor

Premier League

Darter Michael van Gerwen neemt het vandaag, donderdag 12 mei in een nieuwe speelronde van de Premier League Darts, als eerste op tegen Phil Taylor. De wedstrijd wordt gespeeld in sportcomplex Ahoy'.

De in Boxtel geboren en getogen Van Gerwen is momenteel de nummer één van de wereld, Phil Taylor is zestienvoudig wereldkampioen. Hagenaar Raymond van Barneveld treft vandaag de kleurrijke Schot Peter Wright.

Titelhouder en regerend wereldkampioen Gary Anderson uit Schotland gooit in Rotterdam tegen Engelsman Adrian Lewis. De Schot Robert Thornton gaat de strijd aan met de Engelsman James Wade. Het onderlinge duel tussen Van Gerwen en Van Barneveld eindigde donderdagavond in 6-6. Phil Taylor profiteerde van het puntverlies van 'Mighty Mike'.

De Premier League Darts is een invitatietoernooi waarin de tien beste spelers van de PDC het twee keer tegen elkaar opnemen. Ahoy' is het toneel voor de vijftiende speelronde van de 'Champions League van het Darts'. Een week later is de grote finale in The O2 Arena in Londen.

Senioren

De Katholieke Bond van Ouderen heeft voor haar leden de onderstaande activiteiten op het programma staan.

MAANDAG 16 MEI

14.30 koersbal in Orion.

DINSDAG 17 MEI

13.30 biljarten in De Walnoot.

13.30 hobbymiddag Kinderboerderij.

14.00 kienen in De Rots.

WOENSDAG 18 MEI

12.45 fietstocht naar de Heilige Eik; vertrek vanaf de Speelmanstraat.

14.00 gebedsdienst bij de Heilige Eik.

DONDERDAG 19 MEI

13.30 bridgen in De Walnoot.

13.30 handwerken in Orion.

VRIJDAG 20 MEI

13.30 rikken en jokeren in De Walnoot.