Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

derde team viert kampioenschap

Gemengde gevoelens overheersen bij LSV

Gemengde gevoelens overheersten zondag bij voetbalvereniging LSV. Waar het derde team op de laatste speeldag kampioen werd, is de positie van de eerste ploeg wankel na een fors verlies van de Helmondse vereniging Brandevoort. De ploeg speelt op Tweede Pinksterdag het laatste competitieduel.

Sc Brandevoort won met liefst 8-1 van LSV en stelde hiermee de nacompetitie veilig. LSV, dat momenteel rode lantaarndrager is met twee punten achterstand op directe concurrent RKPVV, zal op Tweede Pinksterdag van Mariahout moeten winnen om nog uitzicht te houden op de één na laatste plek in de vijfde klasse H.

Met 121 gemaakte doelpunten werd LSV 3 zondag terecht kampioen. Toch kon de ploeg de titel pas op de laatste dag veiligstellen, omdat concurrent CHC 4 uit 's-Hertogenbosch nauwelijks onder deed voor de Lennisheuvelaren en op slechts twee punten minder eindigden. LSV won het laatste uitduel met 11-0 van FC Engelen.

Na de ontvangst op het sportpark aan de Mijlstraat met de bijbehorende feestelijkheden kwam de 'platte kar' voorrijden en ging de ploeg richting de Markt in Boxtel, waar het nog lang onrustig bleef. (Foto: LSV).

SENIOREN

Uitslagen zondag 8 mei

Brandevoort 1 - LSV 1        8-1

LSV 2 - Wilhelmina 7        5-2

FC Engelen 4 - LSV 3        0-11

St.M.Gestel VR2 - LSV VR1        3-0

Programma maandag 16 mei

LSV 1 - Mariahout 1        14.30