Afbeelding
Foto:

Theaterprogramma

Podium Boxtel

vol highlights

Een mix van muziek, cabaretiers, films, lokale artiesten én bovendien avondvullend vermaak dat het Boxtelse publiek nog niet eerder zag in het theater aan de Burgakker. Dát is het nieuwe theaterprogramma van Podium Boxtel.

Podium Boxtel verrast met de theaterprogrammering voor het seizoen van 2016-2017 met enkele grote namen, maar ook met onder meer een singer-songwriterwedstrijd, een muziekquiz en een heus sportcafé. Daarmee lijkt de koers die het bestuur van de theaterzaal vorig jaar inzette om met haar programmering een gevarieerder en breder publiek aan te spreken definitief.

interessante namen

Een opvallende naam is zangeres Anneke van Giersbergen. Zij maakte internationaal furore met de rockband The Gathering en besloot in 2007 solo te gaan. Podium Boxtel wist haar te strikken om op donderdag 6 oktober haar theatershow 'De nieuwe Madonna' te spelen. Hierin brengt ze akoestische versies van klassiekers uit de jaren tachtig. Een andere voorstelling die absoluut interessant beloofd te worden, is het optreden van oud-PSV-er Wim Kieft. Hij staat op donderdag 13 oktober op de planken. Hij vertelt die avond openhartig over zijn verleden als voetballer én over de dagelijkse strijd tegen zijn cocaïneverslaving. Uiteraard is dit slechts een greep uit het nieuwe programma dat bol staat van de topvoorstellingen.

FOTO ONDER: Wim Kieft komt naar Podium Boxtel. (Foto: Jacqueline de Haas).