Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

HILARISCHE VOORSTELLING IN THEATERZAAL

Podium Boxtel ontvangt cabaret 'Jeroens Clan'

Bram Kroon, Jip de Poorter, Matthias Tuns en Thijs Tervoort behoeven nauwelijks introductie. Samen vormen ze de bekende Brabantse cabaretgroep Jeroens Clan, die de voorbije jaren al enkele keren te zien was op de planken, in Boxtel én in Liempde. Vrijdag 13 mei zijn ze terug in Podium Boxtel.

'Dit moeten we niet willen'. Dat is de titel van de nieuwe show die de vier jongemannen van Jeroens Clan presenteren in de zaal waar ze eerder te zien waren, onder meer tijdens de uitreiking van de Boxtelse Ondernemers Trofee in 2014. De voorstelling gaat over het wel en wee van een groep vrienden. Vier totaal verschillende kerels die op één of andere manier ooit bij elkaar zijn gekomen.

De vraag die centraal staat is waarom de vier bij elkaar komen, wat iedereen nu echt van elkaar vindt en of ze bij elkaar blijven. Het is een rauwe voorstelling die het publiek steeds voor is. Scènes en liedjes volgen elkaar in een moordend tempo op waardoor het publiek zich geen moment zal vervelen.

Kaarten voor de voorstelling van Jeroens Clan, die om 20.15 uur begint, kosten 16 euro en zijn te koop bij Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof) in Boxtel en bij drogisterij Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde.