Bijeenkomst bibliotheek over energie op 20 mei

De bibliotheek is bij uitstek een plaats om kennis te delen. Niet alleen kennis over boeken of literatuur, maar bijvoorbeeld ook praktische of technische kennis. Vrijdag 20 mei wordt in de Boxtelse vestiging van bibliotheek De Meierij een lezing verzorgd door 'KennisMaker' Toine Kuijs over energie in je lichaam.

Alles is energie. Ook een mens bestaat van top tot teen uit energie. Deze energie is, ideaal gezien, evenredig verdeeld over ons lichaam. Door allerlei omstandigheden kan hier echter een disbalans in ontstaan. Toine Kuijs van Kern & Kracht is gediplomeerd magnetist en mesmerist met ervaring op het gebied van energie. Hij behandelt onder meer welke energieën er zijn, hoe energie actief te gebruiken is in het voordeel van mensen en hoe iemand zich kan beschermen tegen negatieve energie. Naast informatie krijgt iedereen de ruimte om oefeningen toe te passen. De lezing begint om 10.30 uur en zal tot ongeveer 12.00 uur duren. De toegang is gratis, aanmelden wordt aangeraden en kan via www.bibliotheekmeierij.nl/agenda/activiteiten.

KennisMakers is een initiatief waarbij de bibliotheek op zoek is naar verhalen van mensen die een passie hebben voor of kennis hebben over een bepaald onderwerp en daarover willen vertellen. Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekmeierij.nl/actueel.