Pascal Roovers (links) en Tom van Erp poseren voor hun fraai ingerichte zaak Tommy's Lunch & Diner aan de Stationsstraat in Boxtel. Het horecabedrijf is fraai opgeknapt en in de stijl van een Amerikaanse diner ingericht. (Foto: Peter de Koning).
Pascal Roovers (links) en Tom van Erp poseren voor hun fraai ingerichte zaak Tommy's Lunch & Diner aan de Stationsstraat in Boxtel. Het horecabedrijf is fraai opgeknapt en in de stijl van een Amerikaanse diner ingericht. (Foto: Peter de Koning). Foto: Peter de Koning

TOM EN PASCAL OPENEN LUNCHROOM & DINER IN STATIONSSTRAAT

Passie voor échte burgers bij Tommy's

De zoektocht naar een geschikte locatie voor Tommy's Lunch & Diner heeft de ondernemers Tom van Erp en Pascal Roovers naar de Stationsstraat in Boxtel gebracht. Daar zijn ze enkele weken geleden van start gegaan. Ze merken dat veel klanten de weg al hebben gevonden naar hun horecazaak waar het woord burger met een hoofdletter B wordt geschreven.

Burgers, gemaakt van 100 procent Amerikaans Angus Beef. Dat is waarmee Boxtelaar Tom en Pascal uit Eindhoven de lokale markt willen veroveren. Met passie maken ze van elke burger een heerlijk gerecht, uitsluitend bereid met verse producten. Maar ook broodjes, warme én koud, staan op de menukaart. ,,Waarbij het broodje hete kip momenteel het populairst is in Boxtel", lacht Pascal.

Over de locatie van Tommy's zijn ze helder: de Stationsstraat is voor hun zaak een geschikte plek. ,,Een straat met veel traffic, de hele dag door", zegt Tom. ,,Daarnaast hebben we een gezellig terras en kunnen onze gerechten ook afgehaald worden, overdag én 's avonds." Tommy's is elke dag geopend en klanten kunnen er ook in de avonduren terecht. ,,Overdag staat de lunch met een lekkere kop koffie centraal, na pakweg vier uur 's middags verschuift de vraag naar de burgers", stelt Pascal. ,,Maar we hebben ook de echte hot dogs. En we serveren alle gerechten American style. Goede porties dus. Als je bij ons bent geweest, heb je geen honger meer."

Met een uitgekiend marketingsplan gaan beide ondernemers de Boxtelse markt de komende weken en maanden bewerken. Bedrijven en scholen worden geïnformeerd over de opening van Tommy's, net zoals ze op andere klanten mikken. Tom: ,,Denk aan speciale acties die we gaan doen, bijvoorbeeld rond het EK-voetbal, de Tour de France en de Olympische Spelen. We hebben twee tv-schermen dus het is gezellig om lekker eten te combineren met sport kijken." Pascal vult aan dat tijdens die evenementen speciale burgers worden bereid.

Tommy's is gevestigd op het adres Stationsstraat 12.