Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

VEEL MUZIEK IN BOXTEL OP 27 APRIL

Jubileumshow One Two Trio én The Usual Suspects op de Markt

One Two Trio viert dit jaar het vierde lustrum. Freek van Daal, Joris Cijffers en René Cijffers zijn al twintig jaar bij elkaar en verzorgen op Koningsdag speciaal voor alle Boxtelse fans een muzikale jubileumshow. Naast One Two Trio zijn er op Koningsdag, woensdag 27 april, nog drie muzikale optredens, onder meer van singer-songwriter The Martial.

One Two Trio opent de muzikale avond op Koningsdag met een twee uur durend optreden waarin volgens zanger Van Daal alle klassiekers de revue zullen passeren. ,,We spelen voor jong en oud en brengen dus de grootste kinderhits zoals Juffrouw Toos en Sjoe Sjoe Wa, maar ook swingende covers van popnummers." Het optreden duurt van 17.00 tot 19.00 uur.

Daarna is het podium gereserveerd voor de 19-jarige multi-instrumentalist The Martial, die van 19.00 tot 19.45 uur zal verrassen met zelfgeschreven nummers. De zanger en liedjesschrijver uit Ulvenhout brengt countrypop en heeft een muzikaler trip naar Nashville hoog op het verlanglijstje staan.

Coverband The Usual Suspects (foto), zaterdag nog als afsluiter te gast op popfestival Boer zoekt Band, treedt op de Markt op van 20.15 tot 21.00 uur. De band geniet een prima live reputatie en slaagt er telkens in om bekende en minder bekende pophits energiek te spelen. De band maakte vorig jaar veel indruk op Limuscene in Liempde.

Boxtel Zingt Mee is een meezingfestijn dat al enkele jaren tijdens Koningsdag wordt gehouden. Ondersteund door een band en enkele zangers op het podium, kan het publiek op de Markt van 21.00 tot 22.15 uur uit volle borst meezingen met een groot aantal klassiekers.

Alle optredens op de Markt zijn woensdag 27 april gratis toegankelijk.