Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Stephanie Struijk

en Harry Hendriks

in Podium Boxtel

Stephanie Struijk, de singer-songwriter die ook bekendheid genoot onder de artiestennaam Stevie Ann, treedt vrijdag 22 april op in Podium Boxtel. Struijk heeft een nieuw album gemaakt; tekst en muziek schreef ze samen met Daniel Lohues tijdens een roadtrip door de Verenigde Staten.

In haar theatershow die ook Boxtel aandoet, staat de reis die ze maakte met Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. Volgens muziektijdschrift OOR is Struijk één van de beste Nederlandse singer-songwriters.

Tijdens het optreden van Stephanie Struijk zal ook de Boxtelse gitarist Harry Hendriks het podium beklimmen. Hij vertolkt samen met de zangeres een Engelse vertaling van een lied van Gerard van Maasakkers vertolken.

KAARTEN WINNEN?

Kaarten kosten 16 euro en zijn te koop bij Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof) in Boxtel en bij drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde. De voorstelling begint om 20.15 uur.

Kaarten winnen? Brabants Centrum verloot tweemaal twee kaartjes voor deze voorstelling. Stuur vóór vrijdag 22 april 10.00 uur een mail met naam, adres en telefoonnummer naar bc@brabantscentrum.nl.

FOTO ONDER: Stevie Ann treedt sinds kort weer op onder haar eigen naam: Stephanie Struijk. Met Daniel Lohues reisde ze door de Verenigde Staten en liet ze zich inspireren door gebeurtenissen onderweg. (Foto: Daniel Lohues).