Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

Volleyballen in speeltuin
van Blox in De Braken

De Boxtelse volleybalvereniging Blox richt zaterdag 16 april in sportcomplex De Braken een volleybalspeeltuin in voor jongens en meisjes van 4 tot 7 jaar. In de speeltuin kunnen ze op een speelse manier kennis maken met de volleybalsport.

Naast balvaardigheden worden ook bewegingsvormen met toestellen gedaan zoals klimmen en klauteren. Het plezier in bewegen staat voorop, maar ook échte volleybaloefeningen komen aan bod.

De volleybalspeeltuin is geopend van 10.00 tot 11.00 uur. Deelname kost één euro. Op op de zaterdagen 14 mei en 11 juni wordt in De Braken een volleybalspeeltuin ingericht. Meedoen? Stuur een mail naar e-mailadres volleybalspeeltuin@vcblox.nl.

COOL MOVES

Zondag 24 april zijn de rayonkampioenschappen voor CMV (Cool Moves Volleybal) niveau 4 tot en met 6 in de grote zaal van sporthal De Braken. CMV is voor kids van 6 tot en met 12 jaar. Via verschillende niveaus leren ze op een leuke manier en stapsgewijs volleyballen.

Van 14.00 tot 19.00 uur strijden de beste drie teams van alle poules om de eerste drie plaatsen van het rayon. De winnaars mogen zich rayonkampioen noemen en krijgen een medaille.

De eerste drie ploegen per niveau zijn afgevaardigd voor de regiokampioenschappen. Die worden gehouden voor de drie zuidelijke provincies. Gelet op de huidige standenlijst, nemen drie Blox-teams deel.