Film 'My Old Lady' in Kloosterhof

Als laatste in de filmreeks van dit seizoen wordt woensdagavond 20 april in het Liempdse dienstencentrum De Kloosterhof aan de Dorpsstraat de humoristische dramafilm 'My old lady' vertoond.

Dit speelfilmdebuut van regisseur Israel Horovitz is de verfilming van diens bekroonde toneelstuk 'Très chère Mathilde'. Het vertelt het verhaal van een Amerikaan die een appartement in Parijs erft, maar niet heeft gerekend op een onverwachte huurder.

De rolprent, met hoofdrollen voor Kevin Kline, Kristin Scott Thomas en Maggie Smith, begint om 19.30 uur. De zaal is een halfuur voor aanvang geopend. De entreeprijs bedraagt twee euro, inclusief een kopje koffie of thee.


Concerto d'Amore

Het Gestels Gemengd Koor, waarin ook diverse leden uit Boxtel, Esch en Gemonde meezingen, verzorgt zondag 17 april vanaf 13.00 uur een voorjaarsoptreden onder de titel Concerto d'Amore. In gemeenschapshuis De Huif aan de Hortensiastraat in Sint-Michielsgestel klinkt een keur aan 'liedjes van liefde': van klassiek tot pop en musical. De toegang is gratis toegang.