Afbeelding
Foto: Marc Cleutjens

BEKENDE SINGER-SONGWRITER IN THEATERZAAL AAN BURGAKKER

Stevie Ann met 'roadtrip' naar Podium Boxtel

Stephanie Struijk, de singer-songwriter die ook bekendheid geniet onder de artiestennaam Stevie Ann, treedt vrijdag 22 april op in Podium Boxtel. Struijk heeft een nieuw album gemaakt; tekst en muziek schreef ze samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door de Verenigde Staten.

In haar theatershow die ook Boxtel aandoet, staat de reis die ze maakte met Lohues centraal. Ze speelt de liedjes van het nieuwe album vergezeld door anekdotes over het onderweg zijn. Volgens OOR is Struijk één van de beste Nederlandse singer-songwriters. In 2013 werd haar album 'California Sounds', dat ze nog uitbracht onder de naam Stevie Ann, door dagblad Trouw begroet met vijf sterren. Drie liedjes van dat album zijn intussen terecht gekomen in Amerikaanse tv-series.

Haar unieke geluid is een eerbetoon aan troubadours die haar voorgingen, zoals Joni Mitchell, Carole King en Neil Young. In deze theatershow brengt de zangeres haar nieuwe liedjes ten gehore in een kleine setting en vertelt ze over hoe deze songs zijn ontstaan. Country-, folk-, soul-, en popinvloeden klinken door in haar muziek.

Kaarten kosten 16 euro en zijn te koop bij Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof) in Boxtel en bij drogist Bewust Beter aan de Nieuwstraat in Liempde. De voorstelling begint om 20.15 uur.

FOTO BOVEN: Stevie Ann treedt sinds kort weer op onder haar eigen naam: Stephanie Struijk. Met Daniel Lohues reisde ze door de Verenigde Staten en liet ze zich inspireren door gebeurtenissen onderweg. (Foto: Daniel Lohues).

Afbeelding