Bryan Marien was - met negen teamgenoten - een van de toppers van Taekwondoschool Dekker en beklom de hoogste trede van het erepodium. (Foto: TS Dekker).
Bryan Marien was - met negen teamgenoten - een van de toppers van Taekwondoschool Dekker en beklom de hoogste trede van het erepodium. (Foto: TS Dekker). Foto: Marc Cleutjens

TIEN PRIJZEN VOOR BOXTELSE SPORTERS

Taekwondoka's Ad Dekker winnen op Royal Dutch Open

In een groot en vooral ook ijzersterk deelnemersveld van de Royal Dutch Open hebben de taekwondoka's van Taekwondoschool Ad Dekker zaterdag hoge ogen gegooid. De dertien sporters kwamen na een inspannende dag terug met tien prijzen.

Aan de Royal Dutch Open werd deelgenomen door meer dan driehonderd taekwondoka's uit onder meer Nederland, België, Duitsland, Engeland, Spanje en Slovenië. De Boxtelse delegatie telde dertien sporters die samen goed waren voor tien prijzen. Reden voor een uitbundige terugreis naar Boxtel.

De volgende leden van Teakwondoschool Dekker vielen in de prijzen: Bryan Marien (goud, sparren); Dinand Verhoeven (goud, sparren); Corné Beekmans (zilver, sparren); Jolijn van Eijsden (zilver, sparren); Areeb Ashraf (zilver, sparren); Ravi van de Berk (zilver, sparren); Tilia Marouche (brons, sparren); Alexandra Dekker (brons, sparren); Romy Raaijmakers (brons, hoogtesprong) en Kaleigh Belemans (brons, special technics).

De Boxtelse delegatie werd begeleid door Ad Dekker en de coaches Aaron Dekker en Amy Bressers. Tijdens de Royal Dutch Open leverde de Boxtelse school ook twee scheidsrechters: Stanley Portier en Jolijn van Eijsden.