Arnout van den Bossche is vrijdag 15 april als 'relatiefluisteraar' te zien in Podium Boxtel. Zijn publiek komt terecht in een 'motivational seminar' over relaties. (Foto: Filip Naudts).
Arnout van den Bossche is vrijdag 15 april als 'relatiefluisteraar' te zien in Podium Boxtel. Zijn publiek komt terecht in een 'motivational seminar' over relaties. (Foto: Filip Naudts). Foto: Filip Naudts

DOLDWAAS CABARET MET ARNOUT VAN DEN BOSSCHE

Relatiefluisteraar in Podium Boxtel

De Vlaamse cabaretier Arnout van den Bossche staat vrijdag 15 april met zijn eerste avondvullende programma in Podium Boxtel. Van den Bossche, die eerder al te gast was tijdens de preview in de theaterzaal aan de Burgakker, is te zien met het hilarische programma 'De Relatiefluisteraar'.

Van den Bossche is volgens critici klaar voor het grote werk en heeft met 'De Relatiefluisteraar' een buitengewoon komisch cabaretprogramma over relaties tussen mannen en vrouwen gemaakt. Het wordt omschreven als fijnzinnig, herkenbaar en vooral vermakelijk raak.

De Vlaamse cabaretier heeft veel theater- en cabaretprijzen gewonnen. Hij won de befaamde Humo's Comedy Cup en het Deltion Cabaret Festival en veroverde hij in 2012 een finaleplaats bij het Leids Cabaret Festival. Tijdens de daaropvolgende finalistentournee door Nederland maakte Van den Bossche voor het eerst indruk met zijn bijzondere kijk op relaties.

PIJNLIJKE VERGISSING

In deze theatervoorstelling is het publiek, zonder het goed te beseffen, beland in een soort 'motivational seminar' voor koppels met ernstige relatieproblemen. Deze pijnlijke vergissing ontaardt in een buitengewoon komische workshop van een zelfverklaarde relatiefluisteraar, die wordt doorspekt met levendige interacties en observatiehumor. Aan enkele stiften en een tekenbord heeft de Vlaming genoeg om bezoekers een hilarische avond te bezorgen.

Kaartjes kosten 18,50 euro en zijn verkrijgbaar bij Hebbes (Markt) en Jumbo (Oosterhof) in Boxtel en in Liempde bij drogist Bewust Beter (Nieuwstraat). De voorstelling begint om 20.15 uur.

WIN KAARTEN

De redactie van Brabants Centrum verloot tweemaal twee vrijkaartjes voor de voorstelling van Arnout van den Bossche. Interesse? Mail naam, adres en telefoonnummer voor vrijdag 8 april 12.00 uur naar bc@brabantscentrum.nl.