Afbeelding
Foto: Annelieke van der Linden

modeshows, muziek en winkelen in het centrum

Boxtel zet bloemetjes buiten op 3 april

Waar het vorig jaar constant regende en er een harde wind stond, zijn de weersvoorspellingen voor het evenement 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' dit jaar een stuk gunstiger. Voor het weekend is lenteweer met temperaturen tussen de 18 en 20 graden voorspeld. Prima weer voor het Boxtelse evenement op zondag 3 april dat is bedoeld om het voorjaar in te luiden.

Tijdens 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' zijn de winkels in het centrum geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Daarnaast worden vele extra's georganiseerd. Op het plein nabij boekwinkel Bruna, dat onlangs volledig is vernieuwd, worden op vier momenten lentemodeshows georganiseerd. Kinderen en volwassenen tonen om 13.00, 14.00, 15.00 en 16.00 uur de laatste trends op modegebied.

De shows worden georganiseerd door Modellenburo Dyon Caractère met medewerking van de Boxtelse winkels A Presto, La Gare, Uniek Mode, 3 Trend, Eyewish Opticiens, Shoeby, Filipe Mode, Foundation Bekkers, Jola Mode, Hema en Natasja Fashion.

FOTO ONDER: Vorig jaar hadden de modellen paraplu's nodig om de nieuwste voorjaarsmode te tonen. De weersvoorspellingen voor het evenement 'Boxtel zet de bloemetjes buiten' op zondag 3 april zijn gelukkig een stuk beter... (Archieffoto: Albert Stolwijk).