Tuinreis Groei & Bloei naar Engeland

Groei & Bloei Het Groene Woud houdt van 3 tot en met 6 september samen met de afdeling 's-Hertogenbosch een tuinreis naar Zuid-Engeland. De reis is vooral bedoeld om inspiratie op te doen voor de inrichting van de eigen tuin.

Het reisprogramma omvat onder meer bezoekjes aan beroemde tuinen als Sussex Prairie Gardens en Chartwell, tevens is een trip naar de tuin van Winston Churchill opgenomen in de reisgids. In elke tuin is er bijzondere aandacht voor de beplanting van de borders in het naseizoen.

Zomers worden volgens Groei & Bloei warmer en droger, de herfst duurt langer. Voor tuinliefhebbers biedt de klimaatverandering een mogelijkheid om de tuin ook van september tot het invallen van de vorst aantrekkelijk te houden.

De tuinreis wordt verzorgd door Anton Dirks, voorheen directeur van de Stichting Tuinreizen en uitgevoerd door reisbureau Kupers in Weert. De reissom bedraagt 435 euro inclusief de entree voor alle tuinen.

AANMELDEN

Wie belangstelling heeft om mee te reizen naar Engeland, kan zich tot 30 maart aanmelden via telefoonnummer (073) 551 86 20 of e-mail: mjscaf2@xs4all.nl.