De muzikanten van Droomtranen tijdens de cd-presentatie in Veldhoven. Van links naar rechts Jan Matheeuwsen (KING), Harrie van der Sterren, Wim Kuipers, Joris Cijffers, Corina Ghijsen, Rob Housen, Marco Wensveen en René Cijffers. (Foto: Daisy Renders).
De muzikanten van Droomtranen tijdens de cd-presentatie in Veldhoven. Van links naar rechts Jan Matheeuwsen (KING), Harrie van der Sterren, Wim Kuipers, Joris Cijffers, Corina Ghijsen, Rob Housen, Marco Wensveen en René Cijffers. (Foto: Daisy Renders). Foto: Daisy Renders

VOORSTELLING IN PODIUM BOXTEL AL MAANDEN UITVERKOCHT

Opwarmen voor concerten Droomtranen

De voorstelling in Podium Boxtel is al maanden stijf uitverkocht, maar voor de meeste andere shows van de Boxtelse theatervoorstelling Droomtranen zijn nog kaarten beschikbaar.

Vorige week vond in Veldhoven een exclusieve preview plaats van het liedjesprogramma. Dat deed de groep rond zanger en tekstschrijver Wim Kuipers met Stichting Team KING waarvoor op 17 april een benefietconcert wordt gehouden in theater De Schalm. In aanwezigheid van een select gezelschap werd een aantal liedjes live gespeeld.

Team KING zet zich al jaren in voor gezinnen die lijden aan kanker; want kanker heb je niet alleen. Bestuurslid Jan Matheeuwsen is trots op de samenwerking met Droomtranen en is vastbesloten de grote theaterzaal van De Schalm helemaal vol te krijgen. ,,Deze jongens verdienen een breder podium", meent Matheeuwsen. ,,Ze stralen zoveel energie uit wanneer ze samen optreden, dat moet je gewoon beleven."

Het bestuurslid van KING reikte vorige week de eerste cd van Droomtranen uit aan de band. Tijdens die happening werd door taartenmaker Corina Ghijsen van Cosy Cakes een speciale Droomtranen-taart gepresenteerd. De voorstelling van Droomtranen is te zien in Rosmalen (1 april), Gemert (2 april), Boxtel (9 april), Veldhoven (17 april) en Oirschot (22 april). Kaartverkoop via www.droomtranen.nl en aan de zaal zolang de voorraad strekt. De cd kan tevens via de website besteld worden.