De velden van Ducks zijn in de winterstop gerenoveerd. (Foto: Marc Cleutjens).
De velden van Ducks zijn in de winterstop gerenoveerd. (Foto: Marc Cleutjens). Foto: Marc Cleutjens

ACCOMMODATIE GRONDIG VERNIEUWD

Honkballers Ducks klaar voor nieuw seizoen

De Boxtelse honk- en softbalvereniging Ducks maakt zich op voor het nieuwe seizoen. Na een grondige renovatie van de velden in sportpark Den Wielakker, is afgelopen weekend gewerkt aan het speelklaar maken van het terrein.

Ducks gaf meteen na afloop van het vorige seizoen het startsein voor een noodzakelijke ingreep in het sportpark. De velden in Den Wielakker werden grondig vernieuwd, de werpheuvels en honken zijn opnieuw aangebracht. De overlast die konijnen veroorzaakten – ze groeven tunnels op het nieuwe speelveld – zijn ook verholpen.

Niets staat de honk- en softballers dus in de weg om een frisse start te maken. Niet alleen zijn de velden zo goed als gereed voor de start van de competitie, ook de Duckkantine is gepoetst. Verder staat de slagkooi klaar en zijn alle materialen aangevuld.

In de aanloop naar de start van de competitie op zaterdag 9 en zondag 10 april, worden de komende weken tal van oefenwedstrijden gespeeld. Te beginnen op zaterdag 12 en zondag 13 maart. Het complete programma staat hieronder.

Programma zaterdag 12 maart

Beeball: driekamp Starlights        11.00/12.00

Pup. softbal: Ducks – Roef!        10.30

Pup. honkbal: Ducks – Starlights        13.00

Asp. softbal: Jeka – Ducks        15.00

Asp. honkbal: Starlights – Ducks        11.00

Junioren: Nuenen – Ducks        11.00

Programma zondag 13 maart

Vrouwen: Nuenen – Ducks 1        11.00

Mannen: Starlights - Ducks 2        11.00