Afbeelding
Foto: Peter de Koning

BOXTELS LIEDJESPROGRAMMA DEZE MAAND IN PREMIÈRE

Droomtranen thuis in Brabantse theaters

Alle kaartjes voor de voorstelling in Boxtel zijn al maandenlang uitverkocht. Maar wie de Boxtelse theaterproductie Droomtranen wil zien, kan ook terecht in Oirschot, Eersel, Gemert en Veldhoven. Voor de show in Rosmalen zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Een muzikale reis van tranendal tot aan de hemel. Zo omschrijft bedenker Wim Kuipers het vrolijke maar soms ook ontroerende liedjesprogramma dat hij heeft samengesteld met Marco Wensveen, René Cijffers, Joris Cijffers, Rob Housen en Harrie van der Sterren. Alle liedjes die tijdens de zes voorstellingen worden gespeeld, verschijnen binnenkort ook op cd die nog voorafgaand aan de uitvoeringen besteld kan worden.

Droomtranen wordt geregisseerd door Maarten Melis; de wekelijkse repetities vinden plaats in huiskamers van de bandleden of liefhebbers die zich spontaan aanmelden.

De voorstelling van Droomtranen op zaterdag 9 april in Podium Boxtel is uitverkocht. Om die reden verwacht de groep dat veel fans zullen uitwijken naar theater De Enck in Oirschot waar nog kaarten beschikbaar zijn. ,,Daarnaast hopen we op veel publiek als we onze tournee afsluiten in Veldhoven", aldus Kuipers.

Op pagina 6: 'Morgen ga ik niet meer bij je weg...'.

FOTO BOVEN: Beeld van de repetitie van Droomtranen, deze week in Boxtel. (Foto: Peter de Koning).